Cautare

1470 de rezultate pentru "accident in braila vidin" (3.00 secunde)
Cel putin aceasta este parerea inspectorului sef al Inspectoratului in Constructii, Savel Rotaru.
In urma sanctiunilor aplicate de la inceputul acestui an, inspectorii din cadrul Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorilor (IRPC) Constanta au reusit sa "smulga" din buzunarele agentilor economici care nu au respectat legea o suma aproximativa de 705.950 de lei.
Craiova va avea primul incubator de afaceri în "ograda" Parcului Industrial, cu fonduri de la Uniunea Europeana.
Electrabel a castigat in luna septembrie licitatia organizata de Termoelectrica pentru constructia la Borzesti a unui grup nou de productie a energiei de 400 MW, investitie de 300-400 milioane euro.
Compania de stat Termoelectrica a inregistrat pierderi nete de peste 164 milioane lei, in primele noua luni ale anului, din cauza penalizarilor la datoriile istorice, potrivit datelor prezentate de companie.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat in aceasta luna 309 unitati locative finantate in cadrul Programului de constructii Locuinte pentru tineri.
Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, a declarat ca sambata merge la actiunile de campanie programate la Braila si Tulcea si a lansat invitatia ca o dezbatere intre candidati sa aiba loc, miercuri, la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
Concursul "Cum am grija de casa mea?" a fost lansat ca parte integranta a campaniei "Casa mea e UNIQA", avand ca scop principal informarea copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani despre riscurile la care este expusa propria lor casa in caz de incendiu, explozie, furtuna, trasnet, grindina, cutremur, inundatie sau furt.
Compania Bioromoil a lansat in Romania conceptul de benzinarie automata, care nu dispune deloc de personal. Clientii platesc in numerar sau cu cardul si alimenteaza singuri.
Primul excavator romanesc dupa aproape 10 ani Compania braileana Promex Braila a construit primul sau excavator dupa o pauza de productie de aproape 10 ani. ... Compania Promex Braila a montat in aceasta luna primul excavator dupa opt ani in care fabrica a fost inchisa.
PROFI incepe anul in forta si, odata cu cele sase inaugurari din aceasta saptamana, de la Beliu, Braila, Cluj-Napoca, Lehliu Gara, Targu Secuiesc si Timisoara, reteaua depaseste pragul de 700 de magazine.
HotNews.ro in formeaza :
Obiectul interpelarii:Desfiintarea Judecatoriei Macin si a Parchetului de pe langa Judecatoria Macin In cadrul deplasarilor pe care le efectuez in colegiul in care am fost ales am primit din partea mai multor primari un memoriu prin care invedereaza ministerului pe care il conduceti deserviciile pe care desfiintarea Judecatoriei si a Parchetului din Macin le-ar avea asupra justitiabililor.
Carrefour Romania a premiat astazi copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Craciun 2013, ajuns deja la a XXIV-a editie.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Paște 2014, ajuns deja la a XXV-a ediție.
Anul trecut, in data de 5 iunie 2013, la Buzau, Carrefour a lansat, in colaborare cu Primaria Municipiului Buzau si Green Group, proiectul pilot de colectare inteligentă ... Prin intermediul SIGUREC 1 se pot colecta deseuri constand in:
• Astfel, codul galben va afecta din noaptea de joi spre vineri, la inceput Crisana, Banat, Oltenia si zonele de munte, apoi se extinde si in cea mai mare parte a Munteniei si jumatatea de nord a Moldovei.
o gravida care statea sa nasca, n-a primit aprobarea sa mearga la o maternitate din Slobozia - la doar 30 km, pentru ca era din judetul Braila.
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Jumatate de tara intra in cateva ore sub avertizare de ninsori si vant puternic. Pana duminica seara, iarna se va dezlantui in jumatate de tara. ... "Ciclonul mediteranian responsabil de vremea severa din urmatoarele zile din zona tarii noastre s-a format deja in bazinul mediteranian.
google-analytics.com